snaredrum

12 januari: Nieuwaal

Al weer voor het 5de jaar op rij houden wij onze eerste oefenavond van het jaar in de kantine en Orchideeën kwekerij bij koorlid Gerrit van Wijk. Dit is altijd weer een feestelijk gebeuren met traditiegetrouw in de pauze een rondgang in de kassen voor belangstellenden.

9 februari: Hellouw

Voor de bewoners van Verzorgingshuis Ravenstein treden wij weer op. Dit is altijd gezellig met een “tot de nok gevulde” ontmoetingsruimte.

26 februari: Zaltbommel

Zaltbommel Woonzorgcentrum De Wielewaal. We treden voor de 2de maal op voor de bewoners.

30 maart: Waardenburg

In dorpshuis De Koeldert organiseren wij weer onze jaarlijkse meezing avond. Dit keer met vocale medewerking van Koor AMOR uit Den Bosch.

13 april: Amersfoort

Voor de 4de keer op rij gaan we naar dit gezellige en uitermate goed georganiseerde smartlappen festival. Al enkele keren hebben we al zingend op een boot door de binnenwateren van Amersfoort gevaren, met talrijk publiek op de kade. Toepasselijker voor ons als Visserskoor kan het eigenlijk niet.

28 april: Buurmalsen

Na enkele jaren zijn we weer te gast in de grote tent bij de school, we gaan er samen met collega koor(en) een gezellige meezing middag van maken.

11 mei: Oldenzaal

Onze 1ste deelname vorig jaar aan dit gezellige festival is door de organisatie zo goed ontvangen dat wij nu al direct definitief uitgenodigd zijn en niet hoeven te loten voor deelname. Al vanaf dat we in touringcar stappen in Waardenburg is het feest. Wij verheugen ons nu al op deze dag.

31 mei: Tricht

Tijdens de viering van het 75-jarige bestaan van de VVV Tricht verzorgen wij een optreden met vooral meezing nummer voor de wat oudere leden van de vereniging.

8 juni: Zaltbommel

Ieder jaar nemen wij deel aan dit Zeemanskoren Festival. Onze professionele geluidsinstallatie met techneuten zetten we op om de mooiste klanken uit de koren te halen. Tel daarbij de prachtige optreedlocaties in de stad, en aan de Waalkade, bij op en succes is verzekerd.

29 juni: Elburg

Voor het eerst nemen wij deel aan het zeer goed georganiseerde Zeemanskoren festival.

juli: Leideschendam

De organisatie was voorgaande jaren erg gecharmeerd van onze zang en onze geluidsinstallatie met onze technici. Waardoor wij dit jaar onze klanken en installatie op het hoofdpodium bij de kerk mogen laten horen. Dit is dit jaar het enige podium op dit festival en wij zijn vereerd dat onze kwaliteiten zo gewaardeerd worden.

28 september: Oosterhout

Wij leveren onze bijdrage voor de 2de maal aan het korenfestival KOM. Na het succes van vorig jaar smaakte dit naar meer in het erg gezellige centrum.

8 oktober: Herwijnen

Voor de bewoners van Woon en Zorgcentrum Avondlicht treden we al weer voor de 6de keer op. Zowel bewoners als wij zien altijd weer uit naar deze gezellige avond.

2 november: Tiel

Al weer voor de 3de keer treden we op voor de bewoners van Zorginstelling Walstede. De steeds volle zaal en uitbundige beleving van de bewoners, heeft een positieve weerslag op ons koor waardoor we nog beter presteren. Ook de vele warme reacties na afloop van ons optreden van de bewoners brengen zelfs tranen in de ogen van de “stoere vissers”. Dit geeft enorm veel voldoening.

16 november: Geldermalsen

Jawel, voor de bewoners van Verzorgingshuis Ravenstein treden we evenals in 2018 voor de 2de keer dit jaar op. De bewoners krijgen gewoon geen genoeg van onze klanken en enthousiasme. Dat enthousiasme is wederzijds want als bewoners laten merken (en dat doen de “Ravensteiners”) dat zij ons optreden waarderen, dan “gooien wij er nog wat extra energie” er tegenaan.

11 november: Zaltbommel

Verzorgingshuis Nije Hof.

10 november: Den Bosch

In Wooncentrum De Hooghe Clock zijn wij na het daverende succes van vorig jaar weer te gast. Net als vorig jaar verwachten we weer een tot de nok gevulde zaal. Met de zeer enthousiaste bewoners maken we er een oergezellige middag van.

17 november: Geldermalsen

Voor de 2de keer dit jaar treden we op voor de bewoners van verzorgingshuis Ravenstein.

De bewoners zijn zo enthousiast dat ze ons gevraagd hebben om dit jaar nog een keer op te treden.

Wij gaan graag in op dit verzoek.

24 November: Tiel

Ook hier weer verzorgen wij voor de 3de keer een optreden voor de bewoners van Verzorgingshuis Walstede aan de Konijnenwal.

We brengen plezier en ontspanning bij de bewoners die vaak uit “volle borst” meezingen.

Zeker als we de liedteksten op onze tv schermen projecteren.

gitaar
reddingsboei