snaredrum

12 januari: Nieuwaal

Al weer voor het 5de jaar op rij houden wij onze eerste oefenavond van het jaar in de kantine en Orchideeën kwekerij bij koorlid Gerrit van Wijk. Dit is altijd weer een feestelijk gebeuren met traditiegetrouw in de pauze een rondgang in de kassen voor belangstellenden.

9 februari: Hellouw

Voor de bewoners van Verzorgingshuis Ravenstein treden wij weer op. Dit is altijd gezellig met een “tot de nok gevulde” ontmoetingsruimte.

30 maart: Waardenburg

In dorpshuis De Koeldert organiseren wij weer onze jaarlijkse meezing avond. Dit keer met vocale medewerking van Koor AMOR uit Den Bosch.

11 mei: Oldenzaal

.Onze 1ste deelname vorig jaar aan dit gezellige festival is door de organisatie zo goed ontvangen dat wij nu al direct definitief uitgenodigd zijn en niet hoeven te loten voor deelname. Al vanaf dat we in touringcar stappen in Waardenburg is het feest. Wij verheugen ons nu al op deze dag.

8 juni: Zaltbommel

Ieder jaar nemen wij deel aan dit Zeemanskoren Festival. Onze professionele geluidsinstallatie met techneuten zetten we op om de mooiste klanken uit de koren te halen. Tel daarbij de prachtige optreedlocaties in de stad, en aan de Waalkade, bij op en succes is verzekerd.

16 november: Geldermalsen

Jawel, voor de bewoners van Verzorgingshuis Ravenstein treden we evenals in 2018 voor de 2de keer dit jaar op. De bewoners krijgen gewoon geen genoeg van onze klanken en enthousiasme. Dat enthousiasme is wederzijds want als bewoners laten merken (en dat doen de “Ravensteiners”) dat zij ons optreden waarderen, dan “gooien wij er nog wat extra energie” er tegenaan.

11 november: Zaltbommel

Verzorgingshuis Nije Hof.

17 november: Geldermalsen

Voor de 2de keer dit jaar treden we op voor de bewoners van verzorgingshuis Ravenstein.

De bewoners zijn zo enthousiast dat ze ons gevraagd hebben om dit jaar nog een keer op te treden.

Wij gaan graag in op dit verzoek.

24 November: Tiel

Ook hier weer verzorgen wij voor de 3de keer een optreden voor de bewoners van Verzorgingshuis Walstede aan de Konijnenwal.

We brengen plezier en ontspanning bij de bewoners die vaak uit “volle borst” meezingen.

Zeker als we de liedteksten op onze tv schermen projecteren.

gitaar
reddingsboei