snaredrum

2022

11 maart: Rossum


Optreden bij het 50-jarig huwelijks jubileum van één van onze koorleden.

30 april: Buurmalsen


Optreden in de avond in de feesttent bij de school. Onze geluidsinstallatie en techneuten worden weer beproeft op de oorverdovende kwaliteit.

7 mei: Culemborg


We treden op vanaf 19.00 uur in verzorgingshuis Beatrix. We zijn hier al vaker te gast geweest, en het beloofd weer een spetterend optreden voor de bewoners te worden.

21 mei: Dordrecht


Al vele jaren treden wij op, op het 2-jaarlijkse internationaal vermaarde festival “Dort in Stoom”. Met onze professionele geluidsinstallatie en onze techneuten verzorgen we voor vele koren de (geluid)technische ondersteuning. Daarnaast treden wij als koor ook op meerdere podia op gedurende en verdeeld over de dag.

11 juni: Zaltbommel


Met onze geluidsinstallatie en techneuten staan we op het podium op de markt. Ons koor treed 3 maal op, op meerdere podia in de gezellige binnenstad. De organisatie is in handen van de Stichting Zeemanskoren Festival Zaltbommel, onze ervaring is dat hen dat heel goed afgaat. De ambiance van de historische binnenstad helpt hier natuurlijk ook flink aan mee.

18 juni: Haaften


Vanaf 11.15 uur treden we op, op de jaarmarkt op de hoek van Bernhardstraat-Crobseweg.

3 juli: Grave


Voor de vierde keer treden wij op, bij het “Graafs Smartlappenfestival”. Samen met 31 andere koren zetten we Grave op stelten met ons uitsluitend Nederlandstalig genre. Ons repertoire bestaat uit liedjes die allemaal een link met de zee en of het vissersbestaan hebben. Dus vrijwel iedere bezoeker kan onze overwegend bekende liedjes meezingen!

10 juli: Bemmel


Deze middag treden we op bij het festival “Bemmel zingt“ Wij verheugen om op dit altijd goed georganiseerde festival op te mogen treden.

6 augustus: Ede


Vanaf 12.00 uur treden we op, op diverse podia in de gezellige binnenstad van Ede. Er worden 5 podia opgesteld. Ook zetten we op één van de podia onze geluidsinstallatie en techneuten in.

27 augustus: Geldermalsen


Zorgcentrum Ravenstein. Optreden voor bewoners.

24 september: Werkendam


Wij zijn te gast bij ons collega shanty koor De Biesbosch op het Merwe plein. Dit belooft een gezellige middag / avond te worden.

1 oktober: Arnhem


We zijn weer te gast bij Woonzorgcentrum Vreedenhoff. We gaan de bewoners een onvergetelijke middag bezorgen met onze zeemansliedjes die zij uit volle borst kunnen meezingen, want we projecteren de liedtekst op onze zaal tv-schermen.

15 oktober: Waardenburg


Vanaf 20.00 uur houden we onze jaarlijkse feestavond in dorpshuis De Koeldert. Eindelijk mogen we na Corona weer een feest geven. Zaal open vanaf 19.30 uur

29 oktober: Ammerzoden


Verzorgingshuis Het Zonnelied. Optreden voor bewoners en ons koorlid die hier verblijft.

5 november: Geldermalsen


Zorgcentrum Ravenstein. Optreden voor bewoners.

19 november: Culemborg


Zorgcentrum Kulenburg. Optreden voor bewoners.

3 december: Geldermalsen


Zorgcentrum Lingewaarde. Optreden voor bewoners.

reddingsboei
reddingsboei
reddingsboei
reddingsboei-rechts
agenda