snaredrum

11 maart: Rossum

Optreden bij het 50-jarig huwelijks jubileum van één van onze koorleden.

30 april: Buurmalsen

Optreden in de avond in de feesttent bij de school. Onze geluidsinstallatie en techneuten worden weer beproeft op de oorverdovende kwaliteit.

7 mei: Culemborg

We treden op vanaf 19.00 uur in verzorgingshuis Beatrix. We zijn hier al vaker te gast geweest, en het beloofd weer een spetterend optreden voor de bewoners te worden.

21 mei: Dordrecht

Al vele jaren treden wij op, op het 2-jaarlijkse internationaal vermaarde festival “Dort in Stoom”. Met onze professionele geluidsinstallatie en onze techneuten verzorgen we voor vele koren de (geluid)technische ondersteuning. Daarnaast treden wij als koor ook op meerdere podia op gedurende en verdeeld over de dag.

11 juni: Zaltbommel

Met onze geluidsinstallatie en techneuten staan we op het podium op de markt. Ons koor treed 3 maal op, op meerdere podia in de gezellige binnenstad. De organisatie is in handen van de Stichting Zeemanskoren Festival Zaltbommel, onze ervaring is dat hen dat heel goed afgaat. De ambiance van de historische binnenstad helpt hier natuurlijk ook flink aan mee.

18 juni: Haaften

Vanaf 11.15 uur treden we op, op de jaarmarkt op de hoek van Bernhardstraat-Crobseweg.

3 juli: Grave

Voor de vierde keer treden wij op, bij het “Graafs Smartlappenfestival”. Samen met 31 andere koren zetten we Grave op stelten met ons uitsluitend Nederlandstalig genre. Ons repertoire bestaat uit liedjes die allemaal een link met de zee en of het vissersbestaan hebben. Dus vrijwel iedere bezoeker kan onze overwegend bekende liedjes meezingen!

15 oktober: Waardenburg

Vanaf 20.00 uur houden we onze jaarlijkse feestavond in dorpshuis De Koeldert. Eindelijk mogen we na Corona weer een feest geven. Zaal open vanaf 19.30 uur

reddingsboei
reddingsboei-rechts